Kolbäck Hyzers DGK

Föreningen bakom Kolbäcks Discgolfbana

Bli medlem

Nu är det dags att förnya medlemskapet i Kolbäck Hyzers Discgolf klubb för 2023! Medlemsåret sträcker sig från 31 Mars- 31 Mars. Men det går alltså bra att börja betala in årets avgift redan nu eller när man vill under året. Medlem är man från det datum när man betalat in samt skickat in de uppgifter vi efterfrågar nedan.

Medlemsavgift 2023:
Senior: 300kr (från året man fyller 19 år)
Junior: 200kr (från året man fyller 13år till året man fyller 18år)
Familj: 500kr (alla skall vara skrivna på samma adress)
Ny medlem: 100kr

Betala in på konto 8424-4 964 386 287-4 eller Swish 123 145 04 85, märk betalningen med medlemsavgift 2023.

När man betalat avgiften så skall man skicka in namn, adress, personnr & mobil nr. Dessa uppgifter skickas till: medlem@kolbackhyzers.se

Svensktävlingslicens:

Avgiften för tävlingslicensen höjs för 2023 till (Licens behöver man endast när man ska tävla i förbundets tävlingar):

Open 300: -
Junior 200: -

I och med denna höjning inför vi Folksams olycksfallsförsäkring för spelare.
Försäkringen gäller från den dag licensen tecknas.

Mer information om försäkringen kommer publiceras under januari på hemsidan (https://www.svenskdiscgolf.se/)

Tänk på att försäkringen inte är en komplett skade- och sjukförsäkring utan kan behöva kompletteras med en privat försäkring också.

Tävlingslicens behövs för att spela någon av förbundets arrangerade tävlingar. Krav kan även finnas på andra tävlingar eller tourer mer information kring det ges av arrangör.

Vill man även ha svensklicens samtidigt som man blir medlem så lägger man på den summan till medlemsavgiften. Samt informerar om det i sitt mail med alla uppgifter vi efterfrågar ovan. Svensklicens går att ansöka och betala under hela året.

Det är klubben som ansöker om tävlingslicensen.

Mvh Styrelsen Kolbäck Hyzers.

kontakta@kolbackhyzers.se

Kolbäck Hyzers DGK/Kolbäcks Discgolfbana Vallmogatan 21A, 734 50 Kolbäck